Selasa, 23 Februari 2010

Hiburan semua....

video

Untuk hiburan parah t'tamu yang hadir......

dimajlis perkhawinan Menara Taming Sari...!!!!

Layannnnnn.......

Irfan sumbangkn lagu......

video

Dengarlah anakku dok sumbangkn lagu yg terakhir...... dan kita sama2 belajar cara2 senaman mulut utk menyumbangkan lagu.....hehehe...ader2 je lah.......

Layannnnnnnnnn..........

Jusco Bandar Melaka....


Jalan2 penatkn kaki......hehehe..... hati takut nak pie tapi kuatkn semangat dan tawakal pd Allah SWT....bak kata org kalau nak kene kat mane2 pun bolehkn..... berdoa sempangknlah jauh2..... aper pun nie nak mula cite nie....huahuahau....gambar tue kat jj bandar melaka...rmh pun dah dekat aku pielh jap..... org dok kata besar2...jadi nak puaskan ati dalam takut2 pun aku pie gak.... memang besar sampai kaki pun sakit2 dok jalan kat situ.... baiklh ader kerusi urut kaki... dok gunakn kemudahan yang aderlh ....hehehe..... dah ilang sakit kaki sikit dok pielh sakitkn kaki balik....mulakan jalan2....anak aku sampai minta di amik dia kata kaki ipan dah cakit...... aku dan my hubby.....nak tak nak kene ikutlh permintaan anak bujang aku yg sorang nie....
Aper pun bagi geng2 yg dok baca blog aku nie kalau berminat nak sakitkn kaki sudi2lh jejak kaki kat jj terbesar nie......hehehe......
Layannnnnnnnnnnnn........

Majlis Perkhawinan Taming Sari.....

Selamat Pengantin Baru........
Selamat pengantin baru buat Aizan dan isteri....semoga gembira selalu....aper pun tq jemput ke majlis awak....temanye warna merah....sampai aku dan my hubby pun pakailah bj merah...dah buat pun pada new year......hehehe.... tapi aku geram gak pada anak aku yg sorang nie suruh pakai bj merah dia tak nak....dok pilih pakai baju sendiri...sabar je lah.... aper pun my hubby jadi orang kuat jap malam tue kat sana....dia sebagai Dj terhormat....hehehe.... tak sempat nak amik gambr dia sbb dok layan irfan punya perangai.....org punyalh ramai takut ke mane pie nye nanti..... org tengah dok silat dia nak silat gak.....org dok potong kek dia nak gak...!!!
Aper pun buat mak lang irfan pada malam tue aderlh hari terakhir dia b'kerja kat situ...sbb dia dapat tawaran kerja di BSN....Alhamdulillah doa emak ayah.....aper yg penting semuanye berjln dengan lancar....... t'ingat zaman aku dulu....hhehehe....
Layannnnnnnn.........

Selasa, 5 Januari 2010

Hari pertama anakku ke sekolah....

Suka Irfan dapat banyak kawan......
Tadika Kasih Sayang, Bukit Beruang, Melaka.
Seronak bila melihat anak kita membesar.....dari kecil tapak tangan sehinggalah dah pandai menyarap, merangkak , berjalan dan pandai bercakap......!!!! Pejam celik - pejam celik anak aku pun dah bersekolah.....umur dah 4 tahun dak Irfan Daniel...... sekejap je kan..... dulu aku ke sekolah di hantar oleh ayah dan emak ...sekarang aku dan my hubby lak yang m'hantar anak ke sekolah......rasa mcm aku pulak yang nak sekolah semula.....hehehehe......
Anak aku sekolah kat Tadika kasih Sayang, di Bukit Beruang yang berhampiran Jasco dan MMU... Aku dari rumah mak mertua kira dekatlah cuma aku kene pusing sikit bila nak ke tempat keje....aku tak kesah pun sebab bagi aku jauh ke dekat ke dah biasa.....yang penting aku dan my hubby seronok bila tgk irfan ke sekolah..... Irfan memang beranilah....tak kesah dan pandai suaikan diri..... sebaliknye dia suruh aku dan my hubby balik tue.....aper pun setiap ibu dan ayah ingatkan yang terbaik untuk anaknye......
Aku dan My hubby kenelah berkorban masa dan tenaga untuk Irfan Daniel......Aper pun Irfan Ibu dan Ayah CAYANG ABANG........... Belajar pandai2 ye sayang jadi contoh abang untuk adik2 suatu hari nanti....... Insyallah......