Khamis, 13 Ogos 2009

: My Hubby & My Son :

video

Hehehe...my hubby & my son nie memang suka menyanyi... pantang dengar lagu je mulalah menjerit mcm org tak ingat dunia...sabar je lah..My hubby memang suka ngan muzik...bila masa lapang dia ngan geng dia suka pie jimming..kadang2 aku ngan my son ikut sekali...tapi klu hubby pie jimming malam aku n my son dok rmh je lah tak kuasa nak ikut...dok rmh lagi seronok...hehehe...My Hubby nie memang suka masuk mane2 pertandingan karoake... Alhamdulillah rezeki anak tue ader bak kata org... setiap kali masuk mesti dapat tempat ke 1..2.. atau 3... macam2 hadiah dah dapat...hadiah yang paling bermakna buat dia ialah TV 24 inci.. jenama Sony...tue yang dia suka masuk pertandingan tue....aku pun tumpang suka sekali lah... AMIN...

My Hubby nie sanggup buat aper saje klu dia dah suka sesuatu benda tue...My Hubby ader gak buat 4 time DJ...orang khawin... klu ader sesiapa yang berminat atau hendak buat majlis nak pakai set karoake...bagilah tahu ngan aku...bak kata my hubby dia amik tak mahal...harga boleh bincang.....hehehe...Aper pun kita suami isteri kene saling memahami agar berkekalan hingga ke akhir hajat... jangan halang aper yang dia suka...janji dia tahu aper batas dia sebagai seorang suami...betul tak...!!!!

Aper pun dengarlah lagu yg my hubby & my son nyanyikan nie...aku memang suka sangat lagu nie....hehehe...

Layannnnnnnnn......